Main Pages

By Region

Pages

Resources

Group detail

EXPLORE WORLDWIDE:
Diamond Heart Nederland

Diamond Heart Nederland (DHNL) is de eerste Nederlandstalige doorgaande groep in de Ridhwan School. De groep gaat 16 augustus 2020 van start.

De leraren

De groep is in augustus 2020 gestart en wordt geleid door Kyo Verberk en Marko Rinck, samen met gastdocenten Doriena Wolff.

Het vaste team van leraren wordt gevormd door Kyo Verberk, Marko Rinck, Chris Elzinga, Robbert Verschuur, Bregytta Rooney en Conny ten Klooster.

De grondleggers van de Diamond Approach, Hameed Ali (A.H. Almaas) en Karen Johnson, zullen toezien op het curriculum van de groep. En Jeanne Rosenblum is de directeur.

Programma

Vanwege Corona organiseert de Ridhwan school dit jaar geen live bijeenkomsten.

Vanaf 2021 bestaat het programma uit 2 vijfdaagse retraites (in de zomer en de winter) plus 3 losse zondagen in het voorjaar en 3 in het najaar. In  2021 zal de de eerste retraite in februari via Zoom plaatsvinden. Wanneer we weer over kunnen gaan naar live bijeenkomsten valt op dit moment nog niet te zeggen, gezien alle onzekerheden over de ontwikkeling van het corona-virus.  

Kosten in 2021: €450 voor de vijfdaagse retraites. €300 voor de 3 losse zondagen. Als je een dag mist vragen we je om de audio versie te  beluisteren en de oefeningen te doen.

Wil je meer weten? Download hier de flyer.

Bezoek website DHNL. Daar vind je ook de data van de bijeenkomsten die in 2021 zijn gepland en van de retraites in 2022 en 2023.

Aanmelden voor DHNL: Stuur een e-mail naar Stacia Roberts via DHNL@ridhwan.org en je ontvangt een inschrijfformulier en alle informatie over de inschrijfprocedure. Stacia doet de administratie voor de Ridhwan school die gevestigd is in de U.S.A . en ze is Engelstalig.  Het programma wordt helemaal in het Nederlands gegeven.

Netherlands
NL

Subscribe to the Diamond Approach

 
See past editions of the Diamond Approach newsletter