Main Pages

By Region

Pages

Resources

Inquiry in het dagelijks leven

Inquiry in het dagelijks leven

In maart 2017 start een nieuwe doorgaande inquiry groep

Deze groep is bedoeld voor mensen die de beoefening van inquiry willen leren of willen verdiepen en (nog) niet deelnemen aan een doorgaande Diamond Approach®  groep.

Deze groep wordt in het Nederlands gegeven.

Inquiry, een vorm van zelfonderzoek, is de centrale beoefening in de Diamond Approach. Het is een elegante en krachtige methode om de dieptes van je ziel te verkennen. Het doen van inquiry geeft je een heel precieze en persoonlijke afstemming op jouw spirituele ontwikkeling.

In deze groep staan de beoefening en verfijning van inquiry centraal. Deelnemers worden uitgenodigd een stuk persoonlijk werk te doen. Dit wordt ondersteund door de aandachtvolle aanwezigheid van de groep. Er is veel ruimte voor vragen en verdieping van individuele thema’s.

Inquiry kunnen we altijd toepassen, op elk moment in ons leven.

Hoe meer het deel uit gaat maken van ons dagelijks leven hoe meer het ons zal ondersteunen in het tot expressie komen van ons authentieke zelf.

In deze groep zijn we niet op zoek naar speciale ervaringen maar kijken we hoe in ons dagelijks leven telkens de mogelijkheden worden aangereikt voor verdere persoonlijke groei en spirituele verdieping.

Begeleiding: Odile van Eck

Kosten: €395,- incl. btw.

Plaats: Eemnesserweg 139, 1223 GD Hilversum

Data in 2017:

  • 8 en 29 maart
  • 19 april
  • 24 mei
  • 21 juni
  • 13 september
  • 11 oktober
  • 1 november
  • 13 december

Bij voldoende belangstelling zal ik in 2018 een vervolg aanbieden.

Tijd:

Van 19.30 tot 22.00.

Je kunt je voor 15-2-2017 opgeven door een email te sturen naar odilevaneck@upcmail.nl

Of te bellen naar 06 17569688.

Odile van Eck is leraar aan de Ridhwan school. Ze geeft individuele sessies, begeleid diverse groepen in Nederland en is assistent teacher in de nieuwste Diamond Approach groep in Engeland. Voor meer informatie kun je kijken op www.odilevaneck.nl

Subscribe to the Diamond Approach newsletter