Main Pages

By Region

Pages

Resources

DHNL_2021_07_21

July 21 - July 25, 2021
10:00 am - 06:00 pm
Netherlands

Diamond Heart Nederland (DHNL) is een nieuwe doorgaande groep in de Ridhwan School. Zij wordt geleid door Kyo Verberk en Marko Rinck, met verschillende gastdocenten.

De grondleggers van de Diamond Approach, Hameed Ali (A.H. Almaas) en Karen Johnson, zullen toezien op het curriculum van de groep en Jeanne Rosenblum is directeur van DHNL.

Vanaf 2021 zal het programma jaarlijks bestaan uit twee vijfdaagse retraites en daarnaast drie losse zondagen in het voorjaar en drie in het najaar.  Wanneer de eerste live retraite plaatsvind in 2021 is op dit moment nog niet te zeggen. Tot die tijd gaat het programma door op Zoom. 

Tijdens de vijfdaagse retraites zijn er presentaties van de Diamond Approach teaching en verkennen we onze directe ervaring van de teaching door middel van open onderzoek. Daarnaast werken we in kleine groepen en is er ruimte voor meditatie en lichaamswerk. In de retraites maak je ook kennis met individuele sessies met een leraar waarin verfijnd en afgestemd adem- en lichaamswerk een belangrijke plaats inneemt. 

Download hier de flyer

Bezoek website DHNL

Schedule: 

Data eerste retraite (op Zoom)
21-25 juli 2021

10.00-13.00 en 15.00-18.00 CEST

Fees: 

Kosten € 510. Mocht je een dag niet kunnen dan vragen we je de dag via audio te beluisteren en de oefeningen te doen.

Voor deze groep is een intake procedure. Je kunt je opgeven door te mailen (in het Engels) naar DHNL@ridhwan.org.

Teacher(s)

Online Zoom Meeting
Netherlands
NL

Subscribe to the Diamond Approach

 
See past editions of the Diamond Approach newsletter