Main Pages

By Region

Pages

Resources

Event_Copenhagen_2019_05_17

May 17 - May 19, 2019
09:30 am - 05:00 pm
Copenhagen, Denmark

Ethvert menneske har en dyb længsel efter at føle sig accepteret og tryg, uden hele tiden at skulle præstere noget eller forbedre sig. Denne længsel hænger sammen med vores forhold til vores indre kritiker eller superego. Som børn lærte vi, at det er vores ydre omgivelser, der afgør om vi er ok. Forældre, familie og andre nære kontakter. Det var ikke op til os at føle os ok, vi skulle være ok for andre. Derfor udviklede vi en indre ven, som vejledte os i, hvornår vi var ok, og hvornår vi ikke var det. Som børn var det en nødvendighed for at få dækket vores behov og overleve. Som voksne er den indre kritiker en begrænsning af vores frihed til at mærke og være os selv fra øjeblik til øjeblik.

I Diamond Approach arbejder vi med den indre kritiker ud fra sjælens perspektiv på en helt unik måde. Først identificerer vi den kritiske stemme, dernæst forsvarer vi os mod den, så vi kan få rum og plads til at mærke, hvad vi føler, når vi ikke bliver kritiseret. I stedet for at være orienteret mod vores kritiker, begynder vi langsomt at orientere os mod os selv. 

Hvert forløb indeholder kropsarbejde, meditation og inquiry med udveksling af oplevelse og indsigt i hele gruppen Vi tager udgangspunkt i Byron Browns bog ”Soul Without Shame”. Bogen findes kun på engelsk og kan købes på f.eks. Saxo.com for kr.200. Du behøver ikke at anskaffe bogen for at deltage i workshop.

The teaching language will be in English and the inquiry in Danish.

--------------------------------

Based on "Soul Without Shame" by Byron Brown we will do six modules, each three hours long. Each module will consist of meditation, bodywork, and inquiry. We will look at the dynamic of the "The Inner Critic"—how it impacts us, how it prevents us from sensing ourselves, and how we can find our own truth and inner value. In the last module we will work on possible ways to disengage from the inner critic and recapture our inherent strength, step-by-step. The course is an introduction to a book group in the fall on the same subject.

The teaching language is English.

Name: Mette Ulsoe

Email: mu@dadlnet.dk

Phone: 0045 24421195

Website: https://metteulsoe.diamondapproach.dk

Schedule: 

Undervisningen strækker sig over en hel fredag, lørdag og søndag med et forløb a 3 timer formiddag og eftermiddag.

Starter kl. 09:30 og slutter kl. 17:00. Søndag slutter vi kl. 16:00.

-------------------

Morning session 9:30 a.m. - 12:00 p.m.
Afternoon session 13:30 p.m. - 17:00 p.m.
Lunch: 90 minutes

 

Fees: 

DK1500 / 201 Euro

Teacher(s)

Hos Norup
Roskildevej 46
Copenhagen
Denmark
DK

Subscribe to the Diamond Approach

 
See past editions of the Diamond Approach newsletter