Main Pages

By Region

Pages

Resources

DHNL_2021_12_19

December 19, 2021
09:30 am - 05:30 pm
Netherlands

Diamond Heart Nederland (DHNL) wordt geleid door Kyo Verberk en Marko Rinck. De andere stafleden zijn Robbert Verschuur, Bregytta Rooney, Conny ten Klooster en Chris Elzinga.

De grondleggers van de Diamond Approach, Hameed Ali (A.H. Almaas) en Karen Johnson, zien toe op het curriculum van de groep. Jeanne Rosenblum is directeur van DHNL.

Vanaf 2021 zal het programma jaarlijks bestaan uit twee vijfdaagse retraites en daarnaast drie losse zondagen in het voorjaar en drie in het najaar. Wanneer de eerste live retraite plaatsvind in 2022 is op dit moment nog niet te zeggen. Tot die tijd gaat het programma door op Zoom. 

Tijdens de vijfdaagse retraites zijn er presentaties van de Diamond Approach teaching en verkennen we onze directe ervaring van de teaching door middel van open onderzoek. Daarnaast werken we in kleine groepen en is er ruimte voor meditatie en lichaamswerk. In de retraites maak je ook kennis met individuele sessies met een leraar waarin verfijnd en afgestemd adem- en lichaamswerk een belangrijke plaats inneemt. 

Meer informatie over DHNL

Schedule: 

Eerstvolgende retraitedag op Zoom:
19 december

Tijden: 09:30-12.30 en 14.30-17.30 CEST

Fees: 

Kosten: € 300,- voor de drie dagen dit najaar (12 september, 28 november, 19 december).  Mocht je een dag niet kunnen, dan vragen we je de dag via audio te beluisteren en de oefeningen te doen.

Voor deze groep is een intake procedure. Je kunt je opgeven door te mailen (in het Engels) naar DHNL@ridhwan.org.

Teacher(s)

Online Zoom Meeting
Netherlands
NL

Subscribe to the Diamond Approach

 
See past editions of the Diamond Approach newsletter