Main Pages

By Region

Pages

Resources

DHNL_2022_07_13

July 13 - July 17, 2022
11:00 am - 04:00 pm
Netherlands

Diamond Heart Nederland (DHNL) is een doorgaande groep die geleid wordt door Kyo Verberk en Marko Rinck. De andere stafleden zijn Robbert Verschuur, Bregytta Rooney, Conny ten Klooster, Chris Elzinga, Alex Adler, Janet Bressler, Paul Sandwijk en Maria van Balen.

De grondleggers van de Diamond Approach, Hameed Ali (A.H. Almaas) en Karen Johnson, zien toe op het curriculum van de groep. Jeanne Rosenblum is directeur van DHNL.

Het programma bestaat jaarlijks uit twee vijfdaagse retraites en daarnaast drie losse retraitedagen in het voorjaar en drie in het najaar, allemaal op een zondag. We hopen in juli 2022 de eerste live retraite te kunnen organiseren. Tot die tijd gaat het programma door op Zoom. 

Tijdens de vijfdaagse retraites zijn er presentaties van de Diamond Approach teaching en verkennen we onze directe ervaring van de teaching door middel van open onderzoek. Daarnaast werken we in kleine groepen en is er ruimte voor meditatie en lichaamswerk. In de retraites maak je ook kennis met individuele sessies met een leraar waarin verfijnd en afgestemd adem- en lichaamswerk een belangrijke plaats inneemt. 

Meer informatie over DHNL

Schedule: 

Data retraite (live):
13-17 july 2022

We starten op 13 juli om 11.00 uur en eindigen op 17 juli om 16.00 uur (CEST), na de lunch en het opruimen van alle gebruikte ruimtes.

Fees: 

Kosten: € 510

 

Teacher(s)

Online Zoom Meeting
Netherlands
NL

Subscribe to the Diamond Approach

 
See past editions of the Diamond Approach newsletter