Main Pages

By Region

Pages

Resources

DHNL_2022_08_26_Public

August 26 - August 30, 2022
11:00 am - 05:30 pm
Netherlands

Diamond Heart Nederland (DHNL) is een doorgaande groep die geleid wordt door Kyo Verberk en Marko Rinck. De andere stafleden zijn Robbert Verschuur, Bregytta Rooney, Conny ten Klooster, Chris Elzinga, Alex Adler, Janet Bressler, Paul Sandwijk en Maria van Balen.

De grondleggers van de Diamond Approach, Hameed Ali (A.H. Almaas) en Karen Johnson, zien toe op het curriculum van de groep. Jeanne Rosenblum is directeur van DHNL.

Het programma bestaat jaarlijks uit twee vijfdaagse retraites en daarnaast drie losse retraitedagen in het voorjaar en drie in het najaar, allemaal op een zondag. Dit jaar herhalen we in augustus via zoom de zomerretraite van juli; dat doen we voor diegenen die in juli niet mee kunnen doen.

Tijdens de vijfdaagse retraites zijn er presentaties van de Diamond Approach teaching en verkennen we onze directe ervaring van de teaching door middel van open onderzoek. Daarnaast werken we in kleine groepen en is er ruimte voor meditatie en lichaamswerk. In de retraites maak je ook kennis met individuele sessies met een leraar waarin verfijnd en afgestemd adem- en lichaamswerk een belangrijke plaats inneemt. 

Meer informatie over DHNL

Schedule: 

Data retraite (via zoom):
26-30 augustus 2022

We starten op 26 augustus om 11.00 uur en eindigen op 30 augustus om 17.30 uur (CEST).

Fees: 

Kosten: € 510,- voor het programma. Mocht je een dag niet mee kunnen doen, dan vragen we je die dag via audio te beluisteren en de oefeningen te doen.
Voor deze groep is een intake procedure. Je kunt je opgeven door (in het Engels) te mailen naar DHNL@ridhwan.org. Meld je op tijd aan!

Teacher(s)

Online Zoom Meeting
Netherlands
NL

Subscribe to the Diamond Approach

 
See past editions of the Diamond Approach newsletter