Main Pages

By Region

Pages

Resources

DHNL_2022_11_06_Public

November 6, 2022
09:30 am - 05:30 pm

Diamond Heart Nederland (DHNL) is een doorgaande groep die geleid wordt door Kyo Verberk en Marko Rinck. De andere stafleden zijn Robbert Verschuur, Bregytta Rooney, Conny ten Klooster, Chris Elzinga, Alex Adler, Janet Bressler en Maria van Balen.

De grondleggers van de Diamond Approach, Hameed Ali (A.H. Almaas) en Karen Johnson, zien toe op het curriculum van de groep. Jeanne Rosenblum is directeur van DHNL.

Het programma bestaat jaarlijks uit twee vijfdaagse retraites plus drie losse retraitedagen in het voorjaar en drie in het najaar, allemaal op een zondag. We hopen in juli 2022 de eerste live retraite te kunnen organiseren. Tot die tijd gaat het programma door op Zoom. 

Tijdens de vijfdaagse retraites zijn er presentaties van de Diamond Approach teaching en verkennen we onze directe ervaring van de teaching door middel van open onderzoek. Daarnaast werken we in kleine groepen en is er ruimte voor meditatie en lichaamswerk. In de retraites maak je ook kennis met individuele sessies met een leraar waarin verfijnd en afgestemd adem- en lichaamswerk een belangrijke plaats inneemt. 

Meer informatie over DHNL

Schedule: 

Eerstvolgende retraitedag op Zoom:
6 november

Tijden: 09:30-12.30 en 14.30-17.30 uur (CEST)
 

Fees: 

Kosten: € 300,- voor de drie dagen dit najaar (18 september, 9 oktober en 6 november). Mocht je een dag niet kunnen, dan vragen we je de dag via audio te beluisteren en de oefeningen te doen.

Voor deze groep is een intake procedure. Je kunt je opgeven door te mailen (in het Engels) naar DHNL@ridhwan.org. Als je mee wilt doen, meld je dan op tijd aan!

Teacher(s)

Subscribe to the Diamond Approach

 
See past editions of the Diamond Approach newsletter