Main Pages

By Region

Pages

Resources

DHNL_2023_05_21_Public

May 21, 2023
11:00 am - 01:30 pm
Netherlands

Diamond Heart Nederland (DHNL) is een doorgaande groep die geleid wordt door Kyo Verberk en Marko Rinck. De andere stafleden zijn Robbert Verschuur, Bregytta Rooney, Conny ten Klooster, Chris Elzinga, Alex Adler, Janet Bressler en Maria van Balen.

De grondleggers van de Diamond Approach, Hameed Ali (A.H. Almaas) en Karen Johnson, zien toe op het curriculum van de groep. Jeanne Rosenblum is directeur van DHNL.

Het programma bestaat jaarlijks uit twee vijfdaagse retraites. Daarnaast worden in het voorjaar drie losse retraitedagen georganiseerd. Vanaf het najaar is er tussen de vijfdaagse retraites in een weekend (van vrijdagmiddag t/m zondag). De bijeenkomsten zijn in principe live.

Tijdens de vijfdaagse retraites zijn er presentaties van de Diamond Approach teaching en verkennen we onze directe ervaring van de teaching door middel van open onderzoek. Daarnaast werken we in kleine groepen en is er ruimte voor meditatie en lichaamswerk. In de retraites maak je ook kennis met individuele sessies met een leraar waarin verfijnd en afgestemd adem- en lichaamswerk een belangrijke plaats inneemt. 

Op 21 mei komen de deelnemers in Kleine Groepen bij elkaar. Dit gebeurt op verschillende locaties, van 11.00-13.30 uur. Nader bericht over de locaties volgt nog.

Meer informatie over DHNL

Ongeacht de voorzorgsmaatregelen die we nemen om besmetting met en verspreiding van Covid te voorkomen, maakt het gemak waarmee Covid-varianten zich verspreiden, soms door mensen die geen symptomen hebben, het voor Ridhwan onmogelijk om bescherming tegen Covid en zijn varianten te garanderen voor ieder die op locatie bij een Ridhwan evenement aanwezig is. Ridhwan kan die garantie dus niet geven.

Schedule: 

Eerstvolgende retraitedagen:
21 mei: 11.00-13.30 (CEST), bijeenkomst Kleine Groepen, live

18 juni: 09:30-12.30 en 14.30-17.30 uur (CEST), via Zoom

 

Fees: 

Kosten: € 257,50 voor de drie dagen dit voorjaar (26 maart, 21 mei, 18 juni). Mocht je een dag niet kunnen, dan vragen we je de dag via audio te beluisteren en de oefeningen te doen.

Voor deze groep is een intake procedure. Je kunt je opgeven door te mailen (in het Engels) naar [email protected]. Als je mee wilt doen, meld je dan op tijd aan!

Teacher(s)

Op locatie, georganiseerd door de Kleine Groepen
Netherlands
NL

Subscribe to the Diamond Approach