Main Pages

By Region

Pages

Resources

DHNL_2023_08_26

August 26 - August 30, 2023
11:00 pm - 05:00 pm
Havelte, Netherlands

Het programma bestaat jaarlijks uit twee vijfdaagse retraites en vanaf de zomer twee weekendretraites (van vrijdagmiddag t/m zondag). De bijeenkomsten zijn in principe live.

Tijdens de vijfdaagse retraites zijn er presentaties van de Diamond Approach teaching en verkennen we onze directe ervaring van de teaching door middel van open onderzoek. Daarnaast werken we in kleine groepen en is er ruimte voor meditatie en lichaamswerk. In de retraites maak je ook kennis met individuele sessies met een leraar waarin verfijnd en afgestemd adem- en lichaamswerk een belangrijke plaats inneemt. 

Klik op deze link voor meer informatie.

Ongeacht de voorzorgsmaatregelen die we nemen om besmetting met en verspreiding van Covid te voorkomen, maakt het gemak waarmee Covid-varianten zich verspreiden, soms door mensen die geen symptomen hebben, het voor Ridhwan onmogelijk om bescherming tegen Covid en zijn varianten te garanderen voor ieder die op locatie bij een Ridhwan evenement aanwezig is. Ridhwan kan die garantie dus niet geven.

Schedule: 

Data retraite (live):
26-30 Augustus 2023

We starten op 26 augustus om 11.00 uur en eindigen op de 30e om 17.00 uur (CEST) na de lunch en het opruimen van alle gebruikte ruimtes.

Fees: 

Kosten voor de retraite zijn € 525,30. Daarnaast zijn er de kosten voor het verblijf in Meeuwenveen; die zijn afhankelijk van de kamerkeuze. Er komt € 25,- bij als je te laat betaalt.

Graag aan Ellie Bouwhuis doorgeven wat je voorkeur is voor de accomodatie in Havelte.

Teacher(s)

Meeuwenveen Accomodaties
Meeuwenveenweg 1
Havelte 7971 PK
Netherlands
NL

Subscribe to the Diamond Approach